5 kousků tradičního brazilského sýrového pečiva. Připravujeme ho z bezlepkové maniokové mouky, parmazánu, mléka, oleje a vajec. V Brazílii ho podávají v každém bistru a kavárně....
150 g hovězí svíčkové s omáčkou chimichurri, řeřichou a pečivem pão de queijo. Chimichurri připravujeme z petržele, bazalky, máty, kopru, koriandru, olivového oleje, sojové...
Krevety, citrusy a marakuja – to jde dohromady! Do salátu navíc přidáváme čerstvý koriandr a mátu, který jejich nasládlou a svěží chuť krásně podtrhne. Nakonec vše posypeme...
1 kg těsta na bezlepkové sýrové bochánky z maniokové mouky, parmazánu, mléka, oleje a vajec. Vytvořte kuličky o váze asi 40 g a rozmístěte je na plech vyložený pečicím papírem...
168
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.